Post by pracabgergaman on Mar 12, 2022 0:31:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleniti denar ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Bilo je odlično!!! Toda od posodobitev ste odvzeli zabavo brez povezave. Če se igra brez povezave ne nadaljuje, bom kmalu odstranil. Hvala
Kako je ta igra brez povezave? Vsakič, ko izklopim svojo WiFi povezavo, se vedno izpiše "Ni omrežne povezave" Kako narediti, da je brez povezave?
na mojem prenosniku sploh ne deluje
Torej je zdaj spletna igra, kako razočaranje.. Ne morem je igrati brez povezave.. Tako sem razočaran.. Prosim, naj bo spet brez povezave, ker moj oče ima preveč rad to igro in zdaj ne more igrati ker nima sim kartice.
Tako luštno mi je všeč 😻
Sweet Crossing: Snake.io Santai nns
Tako neverjetno, tako zabavno, a preveč reklame, da bi zahtevali preobleke in stvari. Samo tri zvezdice
Prosim, upoštevajte to igro kot spletno igro ali igro za več igralcev... Sprva sem mislil, da se igram z drugimi igralci, a nekaj ni v redu. V njih je enostavno tekmovati, kar me kasneje dolgočasi.
Avtor: kdo ali kaj piše literaturo? The Author
Mosaic: BlipBlop Spillehall emkw
Kovanec je dosegel mejo. Kovancem ne bo nikoli dodal točk.. Tudi posodobitev ne deluje
Predajte najboljšo😍🤗 igro. Sprva bi igral samo dve igri, potem pa sem izvedel, da obstaja tudi kmetijski del in omg😲 je najboljši. Kot tri igre v eni, kar je najboljša stvar, ki sem jo že kdaj videl ❤
Ne morem odpreti aplikacije, samo pokaže logotip, da je sladko prečkanje. Tega ne prenesem več, če se ne odpre, bom kmalu odstranil to aplikacijo.....upam, da bodo poskrbeli, da bo ta aplikacija kmalu res delovala.....
Ta igra mi je zelo všeč, vendar vsakič, ko dosežem prvo mesto, se ta igra nenadoma ustavi in se nato vrne v glavni meni telefona in vse zaman ... Upam, da se to lahko popravi
Igranje je zelo lepo in zabavno, ampak zakaj to ni bila igra za več igralcev kot druge igre.
Sweet Crossing: Snake.io Gelegenheitsspiele fqg
Sweet Crossing: Snake.io სხვადასხვა sjam
Zaenkrat mi je ta igra res všeč, ampak bistvo je, da me vedno ugriznejo, a živali so v tej igri tako srčkane in kot začetnik imaš zagotovo srečo.
Po posodobitvi je pridobivanje točke tako enostavno, da dobim 999999999 točk po igranju samo 5-10 minut
Všeč mi je ta igra! Tega se spomnim, ko sem bil mlad. Toda težava je, da želim nove posodobitve, kot so: Igrajte se s prijatelji, Več iger, dodajte klobuke. Prosim posodobite to igro. Predlagam, kar sem pravkar rekel, za posodobitev te igre. Zato sem mu dal 4 zvezdice, adijo!
Je zelo srčkan in zelo dober, vendar je težava v tem, da ni veliko živali, ki bi jih lahko izbrali, prosim za posodobitev, ki ima veliko živali 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Zbornik Mednarodnega literarnega sreÄ anja Vilenica 2004
Resnično obožujem to igro, ker je tako srčkana. In nimam težav s to igro, ker me to resnično zabava, tudi moji mami je ta igra všeč, kot da vedno dobi mojo. Telefon za igranje. Hahahahah. To je tako namig
REKLI STE, da se naša igra/račun ne bo ponastavil, če ga povežemo z omrežjem/wifi, tudi če ga odstranimo, ampak stvar je v tem, da je bil moj celoten račun ponastavljen, vse moje preobleke/spremljevalec je odšel veliko bolje, če imate račun fb/moonton za vezavo, da se izognete izgubi računa!!!
Všeč mi je igra zaradi dejstva, da jo je mogoče igrati tako brez povezave kot na spletu. toda pri zadnjih posodobitvah mi ne bo več dovolil igranja brez povezave. prosimo, da bo spet na voljo offflune. Hvala ti.
Obožujem to igro.. vendar ni več brez povezave. In želim si, da posodobiš repe. Ali pa jo prilagodite, ker je že spletna igra.
Všeč mi je, da igranje izgleda zabavno, vendar mislim, da ni pravih igralcev, samo boti.
zame je kovanec tako težko zaslužiti

Je zelo zabavno in tudi zahtevno. Priporočam to igro, odlična je😍👏👌
Komaj si začenjam želeti videti več.....
Ta igra je super luštna!! Toda čez nekaj časa postane nekako dolgočasno, še posebej, ker se zdi, da je večina nasprotnikov botov, ki se kar naprej ubijajo. Ali 10 milijonov prenosov ni dovolj, da se igralci pridružijo igram v realnem času?

Všeč mi je ta igra, tako ljubka, rit, zakaj se moti?😭 tako zelo všeč, moteče in strašljivo. zato ga neham igrati, ker se bojim, da mi bo uničil telefon lol. prosim, popravite, mislim, da se ne zgodi samo meni, kajne?
zakaj ni prijava v račun? kako bomo rešili svoj napredek? in mislim, da tekmujemo samo z AI. ta igra je dobra, toda če se prepreči, da bi bila boljša, sploh ne koristi.
Sweet Crossing: Snake.io פנאי cvw
Jaz ljubim to igro. Igram že mesece, vendar jih je res treba posodobiti. veliko. Obstajata 2 načina igre, ki pravita *kmalu*, odkar sem začel. In ne traja dolgo, da dosežete najvišjo raven na sladkem domačem delu.
Sweet Crossing: Snake.io Priložnostne wnx
Zelo lepo je pravzaprav super, edina težava je, da ne vidim drugih igralcev, ne vem, kdo je bil na 1. mestu, prav tako težko prihranim kovance, ampak na splošno je neverjetno